Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår egna sagoskog





Det gnisslar om dörren till köket
i korsdraget flyger våra räkningar
och min favorittavla
ner på det nystädade golvet
fortfarande fuktigt av konstnärens penseldrag
vi skall börja odla på balkongen
läkeväxter och krydda
det skall bli vår nya oas
kärleksört i alla hörn
vi skall ha slingor med flerfärgade lampor
för upplysa alla tänkbara dar
vi skall sitta där tills det växt mossa
på stenarna i våra bröst
och förvandlat våra själars bo
till ett Bauer landskap
där troll och prinsessor
äter fantasi och soppa på spik
i vår egna sagoskog


















Fri vers av Krax von skata
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-30 15:59



Bookmark and Share


  ULJO
"ett Bauer landskap"

En sådan inspiration
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata