Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal text återuppstånden


Chimär 1.0




Chimär chimär
mitt sinne bär
verkligheten är inte vad den är
den blir vad jag tror
det jag tror den är
verklig illusion
chimär chimär




Fri vers av Krax von skata
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-27 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata