Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dikt om hav, fåglar och hängbjörkar



Vid stranden under hängbjörkens skydd
hörs livets sång
ett fartygs mullrande gång
vågornas gungande brus
lövens viskande sus
knarrande åtrtag på öppet hav
ett kärlekspar på promenad

solen som målar vattnet med silverglans
måsars skri
svanarnas dans
och skatan som nynnar en visa
som i trans










Bunden vers av Krax von skata
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-26 20:10



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata