Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln på drift



Vid ekens utsträckta armar
berusar jag mig
låter mig falla
fjärilslätt vid dess rötter
omfamnar solens genomträngande gnistor
på drömmarens blommande bädd
över trädkronorna skrattar en mås
världen är vansinnig
håller andan
pustar ut
moln på drift





Fri vers av Krax von skata
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-28 23:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"världen är vansinnig"
2020-05-29

  Nils-Robert
Fin poesi om livet
2020-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata