Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mise en place


När jag skall hämta barnen
från skola och dagis
så går jag förbi min gamla arbetsplats
jag sneglar nyfiket dit
ett ögonblick i all hast
i hopp om att se
ett tecken på liv
i denna sjukdomstid
Barnen vill stanna och leka i parken
jag sätter mig på bänken bredvid
och tänker på inventering och planering
hälsokontroll
nya recept
och hygienprotokoll
råvarupriser
städning av golv
to do!
hålla grytan vid liv
smaka av för balans
cour de filét
amuse bouche
chateauneuf du pape
mise en place
Barnen skriker efter glass




Fri vers (Fri form) av Krax von skata
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-27 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata