Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har känt kärlek




Jag har känt kärlek pulsera
så att galaxer vidgats ut

ur vid stormig rymd
sett lyckan stråla
gnistra likt en supernova

sedan kommit för nära solen
och brunnit ut




Fri vers (Fri form) av Krax von skata
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-10 03:37



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Kärlek som svalnat och till sist kallnat...
bra skaldat och ovanlig formulering, "gnistra lik en supernova...
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata