Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kött o ben


Hela söndagen bara låg jag
död i min sarkofag
inte av sten
eller annat hållbart material
men av kött o ben




Fri vers (Modernistisk dikt) av Krax von skata
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-10 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata