Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Regnar från himmelen
Maskros
Frön med vingar
Andra
Papperslappar
Rivna i bitar
Av förlorade
Drömmar
Mitt öppna
Sår
Frön
I vinden




Fri vers av nu 1.0
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-11 10:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker svävande dikt om drömmar som flugit vida och sedan falnat.
2020-05-11

  Roger VIP
Rent och elegant, mycket snygg liknelse
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0