Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftet

Det var något som hände
med dina ansiktsdrag
när vi satt tysta vid köksbordet
en justering av oskärpan
läpparnas öppnande
men inga ord flöt ur munnen

Vad är det då som läcker
inte är det överflödet
det är väsentligheterna
som inte ryms i dig
som inte hittar sin väg till mig
genom luften
den bro av samband
som en gång hade sina fästen
i oss




Fri vers av Människohare VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-11 11:31



Bookmark and Share


  danne //
Tungt nästan smärtsamt.. även om tystnade kan förmedla ett dolt språk kan även andra uttrycksformer spela med.. Här är min egna upplevelse framme som söker förståelse i egna kölvatten ..

Det är lite så vi som läser lever våra egna liv i orden som står där på vitt som svart framför oss påverkas ... åtminstone jag känner så..

En bra text är det som berör mig personligt .. du har talang där med ordskapande. Harren
tycker om att läsa dina tankars ord

mvh Daniel ( lite låg i dag)
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP