Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med någon nära upphör frågetecknen



På distans ter sig
näppeligen

skeendet
aktiviteten
eventet

ut som hjärtats
utsagor



Men när individen
inte oliktänker

utan studsar
sjunger sig
kommer

någon nära
upphör
frågetecknen



Någonstädes
framstår din hemvist

uppstå ur
formas till
ta sin början i

nygenuint renbetesland
rödbrusigt ladrike eller
det svulstigt kustnära



Det kvittar
egentligen
bara

ögontapeterna
kladdsensorerna
känslomagasinen

skiftar i grönt.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-11 16:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roliga kreativa ord! Och budskapet - att komma någon nära, då kvittar olikheterna.
2020-05-11

  Boneyfrank VIP
Dikten överraskar och lever. Jag gillar hur orden sätter färg. Hur mustig den är.
2020-05-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha du e för härlig i ditt bildspråk...
"ögontapeter, kladdsensorerna, känslomagasin"
jisses jag sitter med ett stort leende i hela fejset!!

2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP