Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hinner inte

hinner inte njuta
fullt ut
av våren
hjärnan full av tankar
spinner alldeles för fort
har inte ro i kroppen
som förut
vill hitta balans
ro
lugn
tid
att skriva
tid
att läsa en bra bok
tid
att vara mer i nuet




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-12 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77