Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet

jag vet att detta går över
jag vet att det inte är någon fara
jag vet att lugnet kommer åter




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-12 08:57



Bookmark and Share


  ULJO
Efter regn kommer alltid solsken
2020-05-12

  morgonstjärna VIP
det var lugnande läsa
en dag som denna
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77