Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess around




Hundra biffar på stekbordet
jag har fått en ny kropp av stekoset
nya ögon i nacken
fjuttigt strå till stacken
Hundarna brinner
i köket
jagar svans i stöket

Hundra bongar skagen
smuts under nageln
Hundra stycken röra
skit i mitt öra

men lyssna till mitt sound
Das boot
Du hast
Wittgenstein

Light my fire
Mess around






Fri vers av Krax von skata
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-13 13:14



Bookmark and Share


  ULJO
Stök i köket. Men det finns bättre musik.
2020-05-14

  Gunnar Hilén VIP
Härlig musiksmak i härligt köksstök.
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata