Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägledning för idioter

Vi hjälper dig
med CV och fotografi
även idioter har ett syfte

Tänk inte på ordvalen
vi väljer varsamt formuleringar
och viskar i din öronsnäcka

Tveka inte vid korsningarna
vi leder dig i rätt riktning
det finns ett pris vid vägens ände

Bry dig inte om hånskratten
och folksamlingarna
vi regisserar ditt öde

Stå rakryggad vid avgrunden
var inte rädd för fallet
vi hjälper dig




Fri vers av Människohare VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-13 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP