Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vänta barn


Vi har skapat ett kosmos



Vi har skapat ett kosmos
din mage
en expansion av vår värld
en himlakropp
av stjärnstoft
en ny planet
glödande komet
som snart slår ned
vårt eget
Big bang




Fri vers av Krax von skata
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-14 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krax von skata
Krax von skata