Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk flagg

Jag hissar falsk flagg
på min färd
genom dagar av oro
och ord

Ingen vet någonting
när natten återvänder
min bästa vän
som en spegelbild




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-15 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP