Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelmåtta

Bär dina tillkortakommanden
som smycken
oslipade halvädelstenar
över din polerade fasad

Under mitt trettiotredje levnadsår
fann jag frälsningen
i den till synes enkla uppgiften
att omfamna medelmåttan

Jag sökte länge samhörighet
och hade en dröm
om att tillhöra de intellektuella
dessa självutnämnda experter
på överlägsenhet

Jag var för banal
- för banal för vem?
begrav epiteten och titlarna
vi är värda mer än så

Kom och gör mig sällskap
i medelmåttans kravlösa gränsland
kan vi röra oss obehindrat




Fri vers av Människohare VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-15 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP