Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opp och ned

Vänd på livet  se i ett annat ljus

Hör ett hamrande ljud

Stenar faller till marken tungt

Släng tankarna väck

få utloppet att rinna med tiden ut

Väcks av fåglarnas sång

Ro faller på plats

Denna tid som är så värdefull

Se vid gränsen blodomloppet fylla hjärtas lugn

Marken ger liv liv till att fylla jorden

opp og ned blir jorden varm klar!

. blomstrar fullt ut.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-05-15 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP