Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Önskan



Strör stjärnor över mina drömmar

Lägger den djupblå himlen som en mantel över mina axlar

Kisar mot morgondagens gyllene sol och önskar

Önskar att allting alltid var så vackert




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-17 22:30



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Kisar mot morgondagens gyllene sol och önskar att allting alltid är såhär vackert, menar du väl, Nina?

Kram på dig!
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish