Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prodromalfas, akutfas, återhämtningsfas.


Utmattningssyndrom F43.8A

I.
lönsam
skötsam
hjälpsam
skyndsam

II.
ensam
tveksam
smärtsam
känslosam

III.
stillsam
tacksam
sparsam
uppmärksam




Fri vers (Fri form) av ullsockan
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-18 19:32



Bookmark and Share


  Horace
ekonomin i texten
borgar för god
långvarig
hälsa

2020-10-23

  Briza media
Fyndigt och mitt i prick!
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

ullsockan
ullsockan