Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snårighet

det fanns så mycket att stå efter

så mycket att växa i

i stället växte det över huvudet

allt det som var vardagen

stod ansikte mot ansikte med det

mitt i det som växte

över




Fri vers (Prosapoesi) av Inez L
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-18 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L