Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under trädets skugga


Drömmar är lögner vi berättar för oss själva.




Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-19 14:40



Bookmark and Share


  den nakna poeten
ja så sant som det är sagt bravo!
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2