Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om naturen


Björkljusgröna blad

Björkljusgröna blad,
tunna som membran.
Så fint utstansade,
att man kan se igenom.....
De hänger där så fint,
som om de alltid gjort det,
även om de nyss kommit.
De hänger där och gör inget
annat än rasslar
i vinden och blir vackra i solljuset
som lyser igenom
bladverken.
Det är allt de gör,
men det är tillräckligt för att
jag ska stanna upp,
stanna till
och ta ett djupt andetag.




Fri vers av Klipparen
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-05-19 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen