Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Tomas


Ett litet brunt paket med kärlek

 

 

Jag skickar ett litet brunt paket med kärlek

Till han som mist sin bror

Det är så svårt att säga något

Det blir bara - hej - och - hur mår din mor

 

Det blir så taffligt och enkelt  

jag bara pratar och virrar runt

vill så innerligt försöka att trösta

men det blir bara tomma ord och strunt

 

Så jag skickar istället ett litet brunt paket

I det finns det kärlek och tröst

och den som får det - vet med säkerhet

att det kommer från min innersta röst




Bunden vers (Rim) av Nils-Robert
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-22 18:21



Bookmark and Share


  karenina VIP
Så varmt och omtänksamt, din vän kommer känna glädje
2020-08-07

  bibbi ahrnstedt
Så fint och omtänksamt
2020-07-19

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Jättefint skrivet. I detta paket finns mycket kärlek och omtanke. Detta rör vid mitt hjärta!
2020-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Känner värme i mitt bröst
när jag läser om ditt lilla bruna paket
fyllt med kärlek, omtanke och tröst!
2020-05-25

  Margit Grell
Paketet som metafor. Fin känsla förmedlad.
2020-05-24

  Alysse VIP
Berörande nära och kärleksfullt i sorgen
så fint skrivet!
Ibland är inte det vi säger viktigast
utan det som betyder något
är vår handlingar, omtanken
och empatin för någon som har det svårt
att verkligen visa att vi bryr oss om
och att vi finns där

2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert