Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

Svarta var mina tårar

Kroppen var täckt av blåmärken och skärsår

Min allra bästa vän kramade mig hårt

Men allt hon kände, var smaken av blod...




Fri vers av ErikaRoos
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-20 08:17



Bookmark and Share


  Jones__
Men åhh… det gör ont... det berör
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos