Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nolinoideae

Ty även forna konungars makt tynar bort
Då dalens tomma fotsteg ekar
Likt en sjö utan till- eller frånflöde
Likt en ensam blommas fromma gift
Ovetandes
Krigen och farsoternas tid är kommen
Öppna armarna och låt dess budbärare vila i din barm
Så det ensamma frö Dödens fält så innerligt trängtar
Ty även jag till efterskörden längtar




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-05-20 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP