Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite gullig


Blommor

Jag köpte mina blommor för pengar
för mig fanns ej andra att få
fina som gudinnor i små plastkrukor
Pang-Se-Er
Sol-Öga
Löjtnans Hjärtan

Vibrerande sammet och ögonfransar
långt bort från kalla fakta
blommor är sanna som barnhänders fingrar

jag sluter ögonen kring mitt hjärta
älskar och älskar mycket

Daggens Kåpa
Förgäter Mig Ej










Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-20 23:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint att älska sitt eget hjärta. Det ska jag öva på! Tycker om hur du väver in Fröding.
2020-05-22

  Respons VIP
Du tar Fröding i handen och botaniserar så att blommornas namn blir budskap. Tack för det!
2020-05-22

    Lena Staaf VIP
Bättre att köpa blommor än kroppar!
Väldigt fin dikt att låta sig vaggas in i blommornas vackra namn.
2020-05-21

  ULJO
Så fint
2020-05-21

  alicja lappalainen VIP
Fröding hörs i de första rader
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP