Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

envisheten

hållfast

betyder

mer än man tror

många gånger

 

håll kurs på fyren

håll blicken på kompassen

håll hårt i rodret

 

håll ut

 

allt vad tygen håller

allt vad tyngden håller

 

den täta massan

den täta tanken

 

kom inte ur kurs

 

och om målet

fyren

blir suddig

blinka snabbt några gånger

ställ in skärpan

 

motståndskraftigt




Fri vers av Inez L
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-21 13:36



Bookmark and Share


    Lars J
Den fyren har jag sökt några gånger, bra fångad känsla.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L