Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
problem eller tillgång?


Kristaller


Kristaller i örat
- tänk om det var guld

i så fall jag kunde betala min skuld

Men jag säger Tack
till Vår Herre;

en silverfisk hade vart värre!




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-05-21 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP