Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passar inte här, eller i nästa värld


Mörkret föll igen,
trodde det var över,
ville det skulle vara över

Men monstret krafsar,
vill ut,
vägrar slumra

Ville att såren skulle läkt,
ärren kliar,
ärren blöder

Önskade att hålet var borta,
finns där svart,
djupt

Jag försökte,
försökte verkligen,
försökte

Det är så svårt att nå ut,
när ingen kan förstå,
vill förstå

Så lätt att vara ensam,
när ingen vill se,
ingen lyssna






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-21 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2