Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med månkung som ciceron



Broar under månskäreglans

för par i svärmeri till dans

genom pulsstinna nöjeskvartér

vimlet som i trans sig ter



små kulörta lyktor gungar av liv

till sången så djupt intensiv

blickarna omsluter varandra

ingen på silverblänk kan klandra




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-23 16:54



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Tycker särskilt om månskäreglans
2020-05-24

    Lena Staaf VIP
Trolsk dikt med månskensstämning. Inte konstigt att så mycken romantik blommar i månskenets silverstrålar.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP