Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du?

Jag vet att du har berörts
av visionernas intensitet
Hur du vandrat längs ishala gator
och sett in i drömverksamheternas
ångande lokaler

Du vet att steget in i osäkerheten
är mer värt än ditt rutinmässiga liv
Men ändå...

Drömmarna som dansar inom dig
långt in på dagen

Den inbillade trygghetens återvändsgränd

Genom fordonets immiga fönster
på väg till det arbete du utför
för andras vinning
kan du ana en avfart
som leder till allt det
du aldrig vågat hoppas på




Fri vers av Människohare VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-24 11:00



Bookmark and Share


  danne //
Utmanande ..kanske inte ens behöver röra sig i drömmar mer det tvångsmässiga i en ...
Oftast är det enklast att backa ur... så känner jag att man gjort tidigare.. sen inträffar något som lyfter en.. å tanken på flykt grusas finns inte ens med längre.. utan löp linan ut, bära lr brista, men att lägga sig platt finns inte längre som ett starkt alternativ längre...

kanon text du skapat människohare
2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP