Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:( :( :(


Liten vers




Det var en gång en kvinna
Så störd av makens svek
När hon hörde hans mobil plinga
Kände hon att hjärtat skrek

Alla hemligheter
All uppmärksamhet
Som lades på annat håll
Ibland tjuvkikade hon på telefonen
Hon hade lite koll

Och fast han var på hemmaplan
Kändes han som ljusår bort
Hon ställde maten på bordet
Men han var frånvarande och kort

Det var en gång en kvinna
Hon såg hur åren gick
Hon såg ett mönster
Kom alltid tillbaka
Till kärleken hon inte fick

Men såren var de samma
Förtroendet var brutet
Hon började känna
Att hon närmade sig slutet

Det var en gång en kvinna
Så inriktad på harmoni
Så mån att hålla allt samman
Men hon miste tron på monogami

SLUT









Bunden vers (Rim) av nu 1.0
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-24 15:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Borde absolut musiksättas, hör ju riktigt musiken i den, och knorren på slutet a la Cornelis. Bra! :)
2020-05-29

  Roger VIP
Musiksatt? Snyggt och rytmiskt med ett ständigt aktuellt innehåll.
2020-05-24

    Lena Staaf VIP
Bättre att vara helt ensam än att vara ensam i tvåsamheten.

2020-05-24
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0