Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv, ditt val


Vi är biologiska maskiner,
programmerade för reproduktion,
styrda av hormoner från en evolutionär källkod.

En levande organism,
på ett sandkorn i universum,
ett kosmos av ofattbar evighet.

Inga gudar,
inget öde,
ingen mening,
allt är meningslöst,
så allt är möjligt.

Du måste andas,
du måste tillföra föda,
allt annat är ett val.





Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-05-24 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2