Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De själlösas sista andetag

En min av förundran

Stilla vaknar livets dagsida

Ljud av nakna väsen utan skydd

 

Även de värsta rovdjuren slår upp sina ögon

De behöver inte skymningen längre

Skördar offer med allt större slåttermaskiner

 

Offren talar inte

 

Annat än med sin frånvaro

 

Försent är min tanke




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-05-27 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ