Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karg blev min lott i köldens grepp

Under löven

Där skogen dog

 

Där

Just där

Letar jag ännu

Efter liv

 

Lika lönlöst

Som att ta tillbaka

Det som redan sagts

 

Min skapelse

Grodde,växte

Just där under löven

Känner ännu smaken

Av den unkna myllan

Där döden blev till nytt liv

Där löven dolde mig

Likt allt annat halvruttet

Som gav näring

Åt andra väsens lycka

 

När mitt spretiga,ranka skott

Såg himlen

Möttes min strävan

Av iskalla stjärnkristaller

Som glittrade vackert

Mot natthimlens sotsvarta mörker

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-27 03:12



Bookmark and Share


  AKT VIP
Underbart bildspråk, gillas!!
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ