Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många tårar hann torka



Det stod ett glas på bordet
och ingen märkte det
förrän det plötsligt föll

En vänskap som kärlek
skapar man två och två

När Du plågas av smärta
då kommer jag
och värmer dig på kinden,
min älskade vän

När Du plågas av smärta
då kommer jag igen
och värmer dina kalla händer

Nu är Du inte mer lycklig
men
Du kommer att vara det

I mina händer
kommer din trötta och lidande själ
att somna ikväll




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 1195 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2020-05-27 11:56



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Instämmer med alla de andra som kommenterat. En sån vän vill man ha!
2022-04-24

  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2020-06-17

  DominiQueen
Ömsint, vackert, så fint Du tecknar en varm själ. Empati i diktform.
2020-06-08

  Solweig Jansson VIP
Vackert och kärleksfullt !
2020-06-04

  Solstrale VIP
Mycket innerligt och finstämt!
2020-06-04

  Eva Langrath VIP
Vackra kärleksfulla ord.
2020-05-29

  Elaine.S VIP
Berörande
2020-05-29

  Lidde
Vackert!!
2020-05-28

    ej medlem längre
Ömhet, närhet och värme uttryckt med kärleksfulla ord.
2020-05-28

  bibbi ahrnstedt
Vackert att kunna vara en sådan tröst.
2020-05-27

  Nils-Robert
Så innerliga rader om sann kärlek
2020-05-27

    ej medlem längre
Så värmande och vackert dina fina ord faller ur din hand..
2020-05-27

  ~Leonardo~
Trösterikt med varma händer, och sann vän att vila ut hos! Vackert!
2020-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Innerligt och trösterikt flyter din vackra dikt fram i kärlekens tecken.
2020-05-27

  Kungskobran VIP
Underbart fin dikt om verklig kärlek
2020-05-27

    Lena Staaf VIP
Vackert och innerligt om tröst i en svår situation, "ett glas som föll".
2020-05-27

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert och innerligt i kärlek skrivet!
2020-05-27

  nu 1.0
Så tröstande ord i en varm och fin dikt.
2020-05-27

  Stanley Rydell
Vackert och innerligt med ett något öppet val att tolka
2020-05-27

  limerick
Vackert - värme från hjärtat.
2020-05-27

  Sparvögat VIP
Så förtröstansfullt och innerligt skrivet till en kär vän.
2020-05-27

  Koloristen
Säll är den som får leva i en sådan relation.
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic