Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är till salu


Alla säljer sig,
bara priset är rätt.

Alla är till salu,
det är billigt nu.

Världen står i lågor,
jag går obemärkt förbi.






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-05-27 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2