Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart har den Europeiska gemenskapen Tagit vägen försvunnit med badvattnet I Corona pandemins kölvatten?


Grovt rasistiskt? (Med avloppsvatten ut i Östersjön)



Danskar kan tydligen
inte hålla tätt

Dags sätta blöja på dem
Om de vill besöka något
annat Östersjö Land?





Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-28 16:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Enligt Ernst-Hugo I "Riket" är ju Danmark utskitet i kalk och vatten, blöja på...?
2020-05-31

    Lena Staaf VIP
EeU-länder hjälps bara åt om det gynnar storföretagen.
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP