Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besten


Fruktan är en best,
den lämnar aldrig,
den ärrar.

Fruktan styr livstrådar,
beseglar öden,
sprider skuggor överallt.

Fruktan tär,
sprids som löpeld,
den förtär.

Den som lever i fruktan,
lever inte,
det är ett halvt liv.






Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-05-29 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2