Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Din fetisch, mitt i hennes längtan



Han var ledig för dagen
Inga måsten
Ingen givakt
Hennes strålande ansikte fick honom att längta
Hennes oskyldiga blå ögon och röda läppar
Blev i hans sinne och kropp så heta
Hon var klädd i en kort blommig sommarklänning
Små trosor och stayups med en söm sydd,så vacker med små, små blommor, på baksidan av de välformade benen
Knäppta med strumpeband till hennes korsett
Hon satt i soffan, särade på sina lår
Han såg strumpebanden
Så nära den lätt hårbeklädda springan
I sina tankar så glänste den redan av saften av hennes kåthet
Han drog upp klänningen
Särade hennes lår så att han kom att dra trosan åt sidan
Han smakade henne
Smekte de strumpbeklädda benen
Lät henne gny av vällust
Medan han knäppte upp strumpebanden
Såg hennes vita, fasta lår
Kysste dem
I en längtan att få tränga djupt in i den våta springan
Där han lekt med sin varma tunga
För att få henne våt och villig
Plats för hans hårda lem
Trång och så kåt
Ville hon ha honom
Nu
Nu!
Han plöjde henne
Hårt och med begär utom denna värld
Hon skrek tyst
Ett kvävt skri
Som ville ha mer
Hans namn
Och gav sig hän
Så som var hans önskan
Hennes vanmakt
Där hon gav sig i hans lusta
Fylld av hans hårdhet




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-29 22:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
What a day ! Mjauh !
2020-05-31

  Mats Edin VIP
Fint
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish