Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oönskad frånvaro

 

 

Närvaron

i din bortvaro

stör min tillvaro!




Fri vers av ia VIP
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-07-10 14:14



Bookmark and Share


  issac.a.m
Otroligt vackert.
2007-03-25

  Agnes
Förstår precis vad du menar. Det är som om orden stockar sig i fingrarna. Jag är störd av någons frånvaro. Klockrent formulerat av dig!
2006-07-12

  Niklas Gladh
oerhört närvarande känsla!
2006-07-10

  prinscess VIP
jobbigt att någon som man håller kär
en vän eller vad det måvara inte är nära än
den var mycket bra skriven
kramar imassor till dig vännen
2006-07-10

    marie tries
ha ha...skitbra sagt!
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP