Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringar om våren


skogsstigar
vissa slutar bara
andas

kvisten
får nytt liv
ringlar bort

en liten blåmes
lämnar holken
hämtar mat

rödhaken skär
jag lägger äggskivor
på smörgåsen

tistelfjäril
du har upplevt så mycket
upplever jag

bofink
säg till om jag
upprepar mig

trädgårdssångare
jag flikar in ett ord
då och då

myror
i huvudet klarnar
kartan sakta




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-30 11:45



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra haiku. Du är skicklig med att hålla
dem korta men ändå få läsaren
att förstå innehållet. Mest fyndig
är den sista.

2020-06-17

  TrollTörnTrappan VIP
Sköna variationer på vårens svävande liv... med spännande små upprepningar som ringlar fram....
2020-05-31

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker om och läsa det här. Det är så innerligt och äkta. Finurliga o spännande vändningar. Det märks att författaren känner stor kärlek till och ömhet för naturen.
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP