Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här/där

Jag tror jag sett dig nån stans

På en annan plats en annan gång

Jag tror jag

Såg dig nån stans

I ett annat rum

I en annan tid

Jag tror jag ser dig nu

Men

Inte här

Inte här

Inte här här

Där där

Genom svarta ögon svart natt

Blåa lampor lyser

Dit

Inte här

Där där

Blå skuggor svarta mönster

Färgar av sig på din mun

Och jag tror

Ja

Jag tror jag sett dig där där förut




Fri vers av kalles
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-05-31 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles