Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du till ensamheten?

Om man tar bort alla val
en stig lämnas ensam

ensam

om man tar bort alla svar
alla frågor lämnas obesvarade

i luften kvarhängande

ensamma

Skulle du inte bli lycklig då?

lämnad ensam tillsammans med alla

ensamma tillsammans
ensamma tillsammans
ensamma tillsammans

Lämnade ensamma till varandra och och

och och BILDA

BILDA en ny sorts ensamhet som inte är ensam alls utan utan utan

ensam




Fri vers av kalles
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-05-31 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles