Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöket vid bilen och mörker

Trillade dit
Efter för många öl
Aggressioner och min dåliga självbild blev värre
Tappade förståndet och mig själv
Måendet är nu lågt igen
Vill bara få ut alla tårar
Men dem stannar kvar
Mitt i allt såg jag någon
Någon som inte finns längre
En före detta man
En mörkgrön t-shirt och bruna byxor
Ryggen vänd mot mig
Ståendes vid en bil
Ett spöke
Vill detta säga mig något?
Jag vet inte
Känner mig inlåst
Svag
Liten
Skör




Fri vers av MissCaylin
Läst 217 gånger
Publicerad 2020-05-31 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin