Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kvinna i många peruker

Vi ses så ofta jag njuter
du kvinna i många peruker
Med dig blir timmar minuter
Släpp in mig de kyligt härute

har aldrig känt att de räcker
Jag gillar våra dagar och nätter
I mörkret jag ser silhuetter
finner ljuset med dig under täcket

Där två par ögon blir fyra
Jag blundar o ser dig ändå
Mina meningar till dig e dyra
Därför hoppas jag att du förstår

Att Ord e min starkaste sida
Ändå saknar jag många för dig
Eres la mujer de mi vida
Sålänge du vill vara med mig






Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-01 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP