Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samband med Mors-dag skrev jag ned det här (och inkluderade även min gamle far). Blir jag som de och är det något att "frukta" eller oroa sig för?


Jag och mina päron

Min mor som jag håller så kär
Känslor inom mig som enbart skär
En relation som alltid har funnits där
Av bägge mina föräldrar, kan man säga att jag lär?

Tankar flyter åt olika håll
Hur kan jag se till att hålla koll?
Jag och min far
Som sägs vara så rar?

Det sägs att vi blir som våra föräldrar
Måste jag "släcka flera eldar"?
Vad har framtiden i sitt sköte?
Jag känner mig dum, nästintill som ett flöte




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-06-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord