Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne


Vårfika i hembyn


Vi tar en vårfika
vid den gamla transformatorn

Maskrosorna växer
tätt intill ljugarbänken

Svalans och historiens vingslag
samtidigt

Körsbärsträdens blomkaskader
i år som alla år

- ingen bryr sig

utom möjligtvis jag
och min mamma

som njuter av vårfika
på ljugarbänken

vid den gamla transformatorn
i hembyn




Den sena våren 2013




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-04 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP