Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som älskar mig

 

Jag har inga hemligheter

det du får är vad du ser

jag bär på en historia

som är renare än ren

 

min själ den är öppen

döljer inga hårda ord

jag har ingen gloria

är av sanning gjord

 

jag reser så gärna

över hela vårt land

bara för att träffa dig

och hålla din hand

 

så långt det är möjligt

ska jag vänja mig

att vara tillsammans

med någon som älskar mig.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-06 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP